Obavještava li Snapchat kada snimate ekran? — 2022

Želite li snimiti razgovor ili priču na Snapchatu?



Ako to učinite, možda se pitate obavještava li Snapchat drugu osobu kada snimate ekran.

Kao što ste možda već znali, Snapchat će obavijestiti drugu osobu ako snimite screenshot chata ili njihove priče.



Ali obavještava li Snapchat o snimanju zaslona?

U ovom ćete članku naučiti zna li druga osoba ako zaslon snimite razgovor ili njihovu priču.



Sadržaj

  1. Obavještava li Snapchat kada snimate zaslon?
  2. Obavještava li Snapchat kada ekran snimi priču?
  3. Obavještava li Snapchat kada zaslon snima razgovor?
  4. Kako pregledati snimku na Snapchatu, a da oni ne znaju
  5. Zaključak

Obavještava li Snapchat kada snimate zaslon?

Da, Snapchat će obavijestiti druga osoba kada zaslon snimate njezin razgovor ili priču.

Kada snimite nečiju priču na Snapchatu, moći će je ispričati jer će se pored vašeg imena na popisu gledatelja nalaziti ikona dvostruke zelene strelice.

S druge strane, kada snimite chat, osoba će biti obaviještena da ste to učinili.

Kada snimite nečiju priču na Snapchatu, pored vašeg imena na popisu gledatelja bit će ikona dvostruke zelene strelice.

S druge strane, ako biste pregledali snimanje razgovora, pojavit će se obavijest u chatu (slično obavijesti o snimci zaslona).

Obavijest će biti obavijest u chatu, slično obavijesti o snimci zaslona.

Kako izgleda snimka zaslona i obavijesti o snimanju zaslona možete vidjeti na gornjoj slici.

Dakle, ako se nadate snimiti razgovor ili nečiju priču, imajte na umu da ta osoba bit će svjestan toga.

Teško je izvući se ako nekome spremite chat ili priču na Snapchatu zbog njegovih značajki obavijesti.

Ako želite snimiti nečiju priču ili razgovarati bez da oni znaju, čitajte dalje da biste saznali kako.

Ali prvo, doznajmo što se događa kada snimate ekran nečija priča na Snapchatu.

Obavještava li Snapchat kada ekran snimi priču?

Da, Snapchat će obavijestiti druga osoba kada zaslon snimate njezinu priču.

Ikona zelene dvostruke strelice bit će prikazana pored vašeg imena kada snimite nečiju priču.

Slično, ikona zelene dvostruke strelice bit će prikazana pored vašeg imena kada snimite nečiju priču.

Kada snimite nečiju priču, pojavit će se zelena dvostruka strelica pored vašeg korisničkog imena kada provjeravaju popis svojih gledatelja.

Tada osoba zna da ste snimili zaslonsku snimku ili snimku njezine priče.

Međutim, osoba neće moći reći jeste li (konkretno) snimili njihovu priču ili je zaslon snimio.

To je zato što je zelena dvostruka strelica koristi se za oboje snimku zaslona i snimku zaslona.

Kada snimite nečiju priču, zelena strelica također će se prikazati pored vašeg imena na popisu gledatelja.

Drugim riječima, ne postoji određena ikona koji razlikuje snimku zaslona od snimke zaslona.

Ukratko, Snapchat će obavijestiti osobu sa zelenom dvostrukom strelicom pored vašeg imena na popisu gledatelja ako snimite zaslon ili zaslon snimite njihovu priču.

Dakle, kada sljedeći put budete htjeli snimiti nečiju priču, imajte to na umu bit će toga svjesni.

Obavještava li Snapchat kada zaslon snima razgovor?

Da, Snapchat će obavijestiti osobu kada zaslon snimate svoj razgovor s njom.

Ako biste trebali pregledati snimanje razgovora, Snapchat će obavijestiti osobu da ste to učinili.

Snapchat će moći otkriti snimku zaslona kao i snimku zaslona razgovora.

Kada snimite zaslonsku snimku razgovora, Snapchat moći će ga otkriti.

Obavijest u chatu bit će poslana u chatu ako biste je snimili na ekranu.

Ako biste napravili snimku zaslona chata, pojavit će se obavijest u chatu koja kaže: Napravili ste snimku zaslona chata.

S druge strane, ako biste snimili zaslonsku snimku razgovora, obavijest u chatu , Vaš snimljeni chat bit će poslan u chat.

Za razliku od snimanja zaslona ili snimanja nečije priče, osoba će moći reći da je određena radnja koju ste poduzeli ako to učinite u chatu.

Dakle, ako ste mislili da biste se mogli izvući sa snimanjem razgovora na zaslonu - razmislite ponovno, jer će Snapchat također moći detektirati snimku zaslona.

Kako pregledati snimku na Snapchatu, a da oni ne znaju

Za snimanje snimanja na Snapchatu, a da druga osoba ne zna, možete uključite način rada u zrakoplovu.

Za snimanje zaslona na Snapchatu, a da druga osoba ne zna, uključite način rada u zrakoplovu na svom iPhone ili Android uređaju.

Snapchat neće moći otkriti i obavijestiti osobu ako ste na ekranu snimili njezin razgovor ili priču ako ste uključili način rada u zrakoplovu.

Zrakoplovni način onemogućit će vašu internetsku vezu , tako da Snapchat neće moći otkriti da ste snimili nečiji razgovor ili priču.

Također automatski onemogućuje vašu Wi-Fi vezu i neće se povezati ni s jednom novom osim ako to ne učinite ručno.

Dok ste u aplikaciji Snapchat, uključite avion.

Evo kako možete uključiti način rada u zrakoplovu na iPhoneu :

  1. Idite na Snapchat.
  2. Prijeđite prstom prema gore od dna zaslona.
  3. Dodirnite ikonu zrakoplova da biste uključili način rada u zrakoplovu.

Evo kako možete uključiti način rada u zrakoplovu na Android uređaju :

  1. Idite na Snapchat.
  2. Prijeđite prstom od vrha zaslona prema dolje.
  3. Dodirnite ikonu zrakoplova da biste uključili način rada u zrakoplovu.

Nakon što je način rada u zrakoplovu uključen, nećete imati internetsku vezu.

Kao takav, Snapchat neće moći obavijestiti netko ako ste snimili zaslon ili zaslon snimili njegov razgovor ili priču.