Kako izbrisati poslani snimak na Snapchatu — 2022

Jeste li nekome poslali snimku koju niste namjeravali poslati?



Ako jeste, možda ga želite izbrisati ili poništiti prije nego što ga osoba otvori.

To je zato što ako je osoba već otvorila snimak, možda će biti prekasno za brisanje.



Snapchat korisnicima omogućuje brisanje snimaka nakon ažuriranja u 2018. godini.

Prije ažuriranja korisnici nemaju mogućnost brisanja snimaka.



Nakon ažuriranja, sada možete brisanje snimaka ili poruka s obje strane.

U ovom vodiču naučit ćete kako izbrisati poslani snimak na Snapchatu.

Također ćete naučiti možete li poništiti slanje snimka i što učiniti ako ste snimak poslali pogrešnoj osobi.

  1. Kako izbrisati poslani snimak na Snapchatu
  2. Možete li poništiti slanje?
  3. Što učiniti ako ste poslali Snapchat pogrešnoj osobi?

Kako izbrisati poslani snimak na Snapchatu

Da biste izbrisali poslani snimak na Snapchatu, pronađite snimak koji želite izbrisati.

Zatim dodirnite i držite snimak, a zatim dodirnite Izbriši da biste ga izbrisali.

Nakon što dodirnete Izbriši, Snapchat će pokušajte ga ukloniti s njihovih poslužitelja.

Kada izbrišete snimak, on će se izbrisati s obje strane.

Drugim riječima, snimak će se izbrisati iz vašeg chata i razgovora druge osobe.

Najbolje je izbrisati snimak prije nego što ga druga osoba otvori.

Ako je druga osoba već otvorila snimak, brisanje neće napraviti razliku.

Ako snimak kaže Isporučeno, to znači da ga osoba još nije otvorila.

Međutim, ako snimak kaže Otvoreno, to znači da je osoba već otvorila snimak.

Ako je to slučaj, onda prekasno je da ga izbrišete jer ga je osoba već vidjela.

Evo 3 koraka za brisanje poslanog snimka na Snapchatu:

1. Pronađite snimak koji želite izbrisati

Dođite do snimke koju želite izbrisati, a zatim je dodirnite i držite.

Prvi korak je pronaći snimak koji želite izbrisati.

Prvo otvorite Snapchat na svom mobilnom uređaju.

Kada se Snapchat otvori, dodirnite ikonu chata da vidite svoje razgovore.

U svojim chatovima idite do korisnika od kojeg želite izbrisati snimak.

Nakon što pronađete korisnika, dodirnite ga za otvorite svoj razgovor sa njima.

Ako ste im poslali snimak, vidjet ćete crvenu strelicu s natpisom Isporučeno.

Ako je snimak prikazan kao Isporučeno, to znači da korisnik nije otvorio to još.

Ovo je dobar znak jer osoba nije vidjela vaš snimak, tako da ga još uvijek možete izbrisati prije nego što ga vidi.

Međutim, ako je snimak prikazan kao Otvoren, to znači da ga je korisnik već otvorio.

Ako je kopča otvorena, još uvijek ga možete izbrisati da biste ga uklonili iz chata.

Prijeđite na sljedeći korak da biste saznali kako izbrisati snimak.

2. Dodirnite i držite snimak, a zatim dodirnite Izbriši

Dodirnite Izbriši da biste izbrisali snimak.

Sljedeći korak je da dodirnite i držite kopču.

Nakon što dodirnete i držite snimak, na zaslonu će se pojaviti opcija Izbriši.

Opcija brisanja omogućuje vam brisanje poslane snimke.

Dodirnite Izbriši za brisanje snimka.

Ako ste prvi put dodirnuli opciju Izbriši, pojavit će se skočna poruka.

Morat ćete dodirnite U redu za zatvaranje skočne poruke.

Skočna poruka vas obavještava da kada izbrišete poruku, Snapchat će je pokušati ukloniti sa svojih poslužitelja.

Međutim, to možda neće uvijek funkcionirati ako korisnik ima lošu internetsku vezu ili stariju verziju Snapchata.

S obzirom na to, brisanje snimka funkcionirat će gotovo cijelo vrijeme.

Dakle, ako ste izbrisali dostavljeni snimak, snimak će biti trajno izbrisano , a korisnik ga više neće moći otvoriti.

Međutim, ako ste izbrisali otvoreni snimak, korisnik ga je već vidio.

U najgorem slučaju, korisnik je možda već otvorio snimak i snimio ga.

Ako je to slučaj, onda više nema smisla brisati snimak.

Nastavite do posljednjeg koraka da vidite što će se dogoditi nakon što izbrišete snimak.

3. Poruka će pokazati da je snimak izbrisan

Ako je snimka uspješno izbrisana, druga osoba će vidjeti x deleted a snap poruku.

Nakon što izbrišete snimku, Snapchat će drugoj osobi prikazati poruku koja je obavještava da ste je izbrisali.

Poruka će se pročitati x je izbrisao snimak , pri čemu je x ime osobe.

Na primjer, ako je ime osobe lhw, u chatu će se prikazati poruka lhw izbrisao snimak.

To znači da je snimak uspješno izbrisan s obje strane.

Međutim, to ne jamči da osoba nije vidjela vaš snimak.

Ako na snimku piše Otvoreno, osoba je već vidjela vaš snimak, pa ga nema smisla brisati.

Slično tome, ako postoji poruka x napravio snimku zaslona, ​​to znači da ta osoba je napravio snimak zaslona snimka, pa je brisanje besmisleno.

Uzimajući to u obzir, još uvijek možete izbrisati snimak kako biste se riješili otvorene strelice.

Uspješno ste naučili kako izbrisati poslani snimak na Snapchatu!

Možete li poništiti slanje?

Da, možete poništiti slanje snimka na Snapchatu.

U 2018. Snapchat je predstavio značajku u kojoj možete brisati snimke i poruke.

Ova značajka vam omogućuje da poništiti slanje fotografija i poruka koje niste namjeravali poslati.

Snimku možete poništiti tako da je držite pritisnutu i izbrišete.

Međutim, morate paziti da izbrišete snimak prije nego što ga osoba otvori.

Ako je osoba već otvorila snimak, prekasno je za brisanje.