Što drugi gledatelji znače na Facebook Storyju? — 2022

Da li želite da još 1 osoba pogleda ovu priču na Facebook priči?



Ovdje je puna rečenica , još 1 osoba je pogledala ovu priču. Kako je podijeljeno u javnost, vidjela ga je osoba s kojom niste prijatelji.

Natrag na 28. ožujka 2017 , Facebook je pokrenuo priče u kojima korisnici mogu prenijeti fotografiju ili video (koji traje 24 sata) kako bi ih vidjeli njihovi prijatelji.



Ovo je slično Snapchat pričama (izvorni kreator priča).

Tijekom godina, druge platforme društvenih medija kao što su YouTube, LinkedIn, Twitter i još mnogo toga, skočile su na vagon.



Uz priče, korisnici mogu neprimjetno podijeliti trenutak svog života sa svojim prijateljima i obitelji.

Korisnici također mogu provjeriti tko je pregledao njihove priče gledajući popis svojih gledatelja.

Međutim, na popisu gledatelja postoje neki zbunjujući pojmovi kao što su Ostali gledatelji na Facebook pričama.

Ako ste slučajno naišli na taj izraz (npr. x druga osoba je pogledala ovu priču), možda se pitate što to znači.

Na kraju dana, želite znati tko je vidio vaše priče.

U ovom ćete članku saznati što drugi gledatelji znače na Facebook pričama, kako ih vidjeti i još mnogo toga.

  1. Što drugi gledatelji znače na Facebook priči?
  2. Kako vidjeti druge gledatelje na Facebooku
  3. Kako se riješiti ostalih gledatelja na Facebooku
  4. Znači li drugi gledatelji da sam blokiran?
  5. Zaključak

Što drugi gledatelji znače na Facebook priči?

Drugi gledatelji su ljudi koji su pogledali vašu priču koji nisu prijatelji s tobom Na Facebook-u.

Na primjer, ako piše da je 5 drugih ljudi pogledalo ovu priču, to znači da je 5 osoba s kojima niste prijatelji pogledalo vašu priču.

Ostali gledatelji prikazat će se samo ako ste promijenili svoj postavke privatnosti priče Na Facebook-u.

Prema zadanim postavkama, postavka privatnosti vaše priče bit će postavljena na Samo prijatelji.

Prijatelji samo znači da samo vaši prijatelji na Facebooku mogu vidjeti vašu priču.

Ako vam se dogodilo promijenite u Javno , svatko na Facebooku ili Messengeru moći će vidjeti vašu priču.

Uz to, ako netko tko nije vaš prijatelj na Facebooku pogleda vašu priču, bit će stavljen pod Drugi gledatelji.

Ako ste postavku privatnosti svoje priče promijenili u Javno, osobe s kojima niste prijatelji na Facebooku moći će vidjeti vaše priče.

Ovi su korisnici kategorizirani pod Ostali gledatelji i nećete moći vidjeti njihove profile.

Ironično, korisnici pod Drugim gledateljima su anonimni.

Tu je i postavka privatnosti pod nazivom Prilagođeno gdje možete odabrati tko može vidjeti vašu priču.

Ako želite samo pokazati svoju priču a odabranu grupu prijatelja , možete odabrati ovu opciju.

Međutim, ova postavka ne dopušta javnosti da vidi vašu priču, tako da se drugi gledatelji neće pojaviti.

Kako vidjeti druge gledatelje na Facebooku

Facebook ne prikazuje profile drugih gledatelja.

Nažalost, ti ne mogu vidjeti Ostali gledatelji na Facebooku.

Prema Facebooku, ako je postavka privatnosti vaše priče postavljena na Javno, možete vidjeti samo sljedbenike koji su pogledali vašu priču, ali ne i njihova konkretna imena.

Ako je postavka privatnosti vaše priče postavljena na Javno, svi će moći vidjeti vašu priču.

Ljudi koji su pogledali vašu priču da niste prijatelji s na Facebooku bit će naveden pod Ostali gledatelji.

Međutim, njihova imena će biti anonimna.

Drugim riječima, korisnici pod Drugim gledateljima bit će skrivena od tebe.

Ovo ograničenje izazvalo je nezadovoljstvo mnogim korisnicima jer ne mogu vidjeti tko su drugi gledatelji.

Postoji čak i a peticija (kreirala Wendy Williams) koji zahtijeva da Facebook pokaže ostalim gledateljima.

Možeš potpisati peticiju ako podržavate promjenu.

Kako se riješiti ostalih gledatelja na Facebooku

Otvorite aplikaciju Facebook > profil > dodajte priču > dodajte fotografiju/video > privatnost > prijatelji.

Da biste se riješili drugih gledatelja na Facebooku, trebate promijenite privatnost svoje priče u Prijatelji sljedeći put kada objavite priču.

Razlog zašto se Drugi gledatelji pojavljuju na vašim prikazima priče na Facebooku je taj što ste promijenili postavku privatnosti svoje priče u Javno.

Ako ste promijenili postavku privatnosti svoje priče iz Prijatelji u Javno, korisnici koji nisu prijatelji s vama na Facebooku moći će vidjeti vašu priču.

Ovi korisnici će biti kategoriziran pod Drugi gledatelji (npr. još 1 osoba je pogledala ovu priču).

Ako želite spriječiti strance da gledaju vaše priče, morate izmijeniti postavke privatnosti.

Evo vodiča korak po korak o tome kako se možete riješiti drugih gledatelja u aplikaciji Facebook:

  1. Idite na svoj Facebook profil > Dodaj priču.
  2. Dodajte fotografiju/video.
  3. Dodirnite Privatnost u donjem lijevom kutu zaslona.
  4. Promijenite postavku privatnosti u Prijatelji.

Napomena: Ovu postavku trebate promijeniti samo jednom.

Nakon što promijenite postavku privatnosti u Prijatelji, priče koje objavite u budućnosti mogu vidjeti samo tvoji prijatelji.

Drugim riječima, ljudi koji nisu prijatelji s vama ne mogu vidjeti vaše priče.

Dakle, to će spriječiti druge gledatelje da se prikažu na vašim prikazima priče.

Znači li drugi gledatelji da sam blokiran?

Ako vas netko blokira odmah nakon što je pogledao vašu priču, njegov će profil biti skriven, a vidjet ćete 1 gledatelja u prikazima vaše priče.

Da, drugi gledatelji vaše priče na Facebooku može značiti da ste blokirani.

Međutim, to je krajnje malo vjerojatno.

Ostali gledatelji su ljudi koji su pogledali vašu priču s kojom niste prijatelji na Facebooku.

Kada ste blokirani na Facebooku, nećete moći vidjeti postove, priče te osobe i bit ćete uklonjeni kao prijatelj.

Niti ta osoba ne može vidjeti vaše objave ili priče.

Međutim, ako je osoba vidjela vašu priču i blokirao te odmah nakon toga , umjesto toga vidjet ćete 1 gledatelja na svojim prikazima priče.

Nećete moći vidjeti ime osobe.

Ako vas osoba deblokira, doda na Facebook, a vi to prihvatite, njezino ime će se ponovno pojaviti na vašim prikazima priče.

Ova teorija je testirana pomoću 2 računa i dokazano je da je točna.

Zaključak

Zbog toga je važno znati tko je gledao vaše priče privatnosti i sigurnosnih razloga.

Nažalost, ako ste promijenili postavku privatnosti u Javno, nećete moći vidjeti osobe koje su pregledale vaše priče s kojima niste prijatelji na Facebooku.

Facebook tek treba prikazati tko su drugi gledatelji, tako da možete vidjeti samo svoje prijatelje koji su pogledali vašu priču.

Ovdje su glavni zahvati iz članka:

  • Ako ste postavku privatnosti svoje priče promijenili u Javno, svi na Facebooku i Messengeru mogu vidjeti vašu priču.
  • Ostali gledatelji su ljudi koji nisu prijatelji s vama na Facebooku.
  • Ne možete vidjeti druge gledatelje jer ih je Facebook namjerno sakrio.
  • U slučaju da vas netko blokira odmah nakon što je pogledao vašu priču, vidjet ćete 1 gledatelja u vašim prikazima priče jer će njihov profil biti skriven od vas.

Sve u svemu, jest Preporučuje se da ste svoju postavku privatnosti postavili na Prijatelji.

Inače, stranci će moći vidjeti vašu priču, a vi nećete moći znati tko su oni.